Nät & Nätare

NÄTARE KR. 2.200.-

Moms 25 % och frakt tillkommer.

Storlek 34 cm - 45 cm. En bra julgransnätare till din försäljningsplats är ett måste! Julgranen blir lätt att transportera hem, och det är en jättebra service för kunden. Vår nätare är gjord i galvaniserat stål och levereras i två delar. Den är lätt att montera och lätt att använda. Fastmonterad kniv på ställningen gör det enkelt att kapa nätet i. önskad längd. Gummiringen på nätare håller fast nätet, så att lagom mycket nät sluter sig om julgranen. Finns i storlekarna 34,45 och 55 cm/diameter. Den minsta nätare passar om du endast har vanlig gran(Rödgran). 45 cm modellen passar till Kungsgran , men kan även användas till vanlig gran. Vi har även nätare i glasfiber.

NÄT 34 cm KR. 1.400.-

NÄT 45 cm KR. 1.550.-

Moms 25 % och frakt tillkommer.

Detta är finmaskigt nät som håller hög kvalitet. Säljs i balar à 3000 meter, 10-12 mindre buntar i varje bal och det räcker till cirka 700 julgranar.

Vi säljer även partier med JULGRANSFÖTTER från 5 st och uppåt. Julgransfoten rymmer mycket vatten, har vattenflottör och det är framför allt mycket lätt att centrera och sätta fast julgranen. Kontakta oss för pris och info.